By Lassen - giveaway

AFHÆNGIG AF BLOMSTER.

Kan man være afhængig af friske blomster?? JA, det kan man!!!

img_1156

 

Da jeg startede på Instagram for omkring 2 år siden, så havde jeg aldrig friske  blomster derhjemme, MEN det har virkelig ændret sig meget de sidste 2 år. Nu kan jeg slet ikke undvære dem, og nyder når årstiderne skifter og sæsonens nye blomster dukker op i butikkerne. For mig er friske blomster lige så vigtigt, som en ny lækker vase. De frisker op og så giver de fint liv på mine IG billeder.

img_1320

Nogle af de blomster, som man ofte kan finde i mit hjem, er blomsterne fra http://Queen.dk. De fåes i mange farver, men mine favoritter er de hvide og de rosa, mixet af de 2 farver giver en fin ro, og passer perfekt ind i min nordiske bolig stil. Nogle af de ting, som jeg elsker ved kalanchoe blomsterne (ja, det hedder de faktisk og ja, det er svært at udtale) er, at der er 3 ugers blomstrings garanti. I starten står de med fine knopper, som med tiden springer stille og roligt ud og buketten udvikler sig over de 3 uger,  og forandrer sig fra den ene dag til den anden.

img_1307

Disse blomster skal ikke ha skiftet vand, som normale afskårne blomster skal. Vandet forbliver rent og pænt, og præsenterer sig hele tiden pænt i en glas vase. Dette er virkelig et stort plus for mig, for jeg er virkelig dårlig til, at få skiftet vandet 😂😂 Grønne fingre har jeg aldrig haft, og får det heller aldrig – men er blevet klogere med tiden og vælger blomster og planter, som ikke kræver så meget, så derfor hitter disse hos mig.

img_1215

 

Når man bestiller blomster hos http://Queen.dk   så kommer de forsvarligt pakket ind, der er hurtig levering og så er det jo fantastisk, at komme hjem  til sådan en pakke med friske blomster. Buketten er endda så stor, så den nemt kan deles op i flere buketter og vupti hele huset er pyntet op med de fineste blomster.

img_5757

Indlægget er sponseret af Queenflowers.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Lassen - giveaway