Grøn, grønnere, grønnest.

BOLIG TIPS TIL NÆSTEN INGEN PENGE.


Ofte sidder jeg på instagram og sluger det ene lækre hjem efter det andet. Jeg må da indrømme, at jeg også drømmer om, at bo i et af disse smukke huse, hvor alle møbler og alt interiør hedder de rigtige navne og passer perfekt ind i de perfekte rammer.

MEN kan man ikke bo fedt uden, at det skal være Wegner stole, Hay sofaer mm?? Jo, det syntes jeg, og jeg syntes faktisk det er ret sjovt, at lede efter billigere alternativer, som man så også kan tillade sig, at skifte ud efter et stykke tid.

Så jeg tænkte, at jeg ville lave et lille indlæg, om hvad jeg har i mit hjem, som ikke står i de mest hippe interior butikker, men er ting hvor alle har råd til at være med. Ting, som folk siger; har du virkelig købt den der, og derefter selv smuttet ud på jagt efter gode fund.

img_7111

Mit soveværelse er meget gråt, sort og hvidt blandet med træ. Derfor passer dette fine bakkebord fra http://jysk.dk perfekt ind – jeg kan godt lide kontrasten mellem træet og den hvide farve og prisen for bordet er 249,- Bordet kan også bruges andre steder i hjemmet f.eks som sofabord.

img_7306

En af mine favoritter er selvfølgelig http://sostrenegrene.com – de har jo altid lige et eller andet man står og mangler. Sidst jeg var der, fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne leve uden denne fine opslagstavle. Pris 60-70 kr. Den er nu flyttet ind på vores kontor, hvor den holder styr på vores kalendere og andre vigtige papirer, samtidig med, at den ser fin og overskuelig ud.

img_7640

De fleste kender nok til de fine Hay spejle, men hvis man ikke lige vil smide så mange penge på bordet, så er der her et fint alternativ. Mit spejl er fra http://netto.dk til 129,- Dette er dog købt for et år siden, men jeg ser ofte lignende hos andre detail kæder, så hold øje med reklamerne, så dukker de nok snart op igen.img_7695

Den runde hylde har jeg også fundet i Netto til 99,- Den er enkel og nem at style, om det er på børneværelset, køkkenet eller et helt andet sted.

img_7642

Vi kan heller ikke komme udenom, at http://ikea.com er en af mine ynglings butikker. De er super gode til at fange de nyeste tendenser, og gøre dem til deres egne. En af de ting, som jeg lige i tiden er rigtig glad for er denne Vittsjö  reol, den findes både i hvid og sort/brun til 399,- og jeg går faktisk  lige i tiden og overvejer om jeg skal købe en mere, som skal stå oven på denne, så der er plads til endnu flere ting.

Det var lidt af mine pris bevidste fund. Håber også I kan finde nogle gode ting ude i butikkerne.

KH Trine

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn, grønnere, grønnest.