VELKOMMEN TIL.

EFTERÅR/VINTER……..TID TIL HYGGE OG STEARINLYS.

Efterårs/vinter månederne har aldrig helt været mine favorit måneder.  De er kolde og mørke og hvis ikke man vidste at forår og sommer ville komme igen, så var det da næsten ikke til at bære. Men indenfor de sidste par år har min følelse ændret sig og i dag er de nu nogle måneder, som jeg ser frem til. Hos os mødes familien om aftenen i sofaen, med uldne tæpper, masser af tændte stearin lys, varm chokolade/kaffe og hygger med godt fjernsyn.

img_1408

Jeg er så heldig af min familie stadig synes det er dejligt at tale sammen, vende dagens begivenheder og mine 2 teenager drenge har ikke klippet navlestrengen totalt….endnu.

Jeg får også bagt ekstra meget kage i disse måneder. Kage er altid godt. Begge drenge har fødselsdag i november, så de skal have kage med i skole og familien kommer til fødselsdag. Det passer fint med den store bagedyst, der de sidste par sæsoner har kunne inspirere mig til at gå lidt mere “all in” og som typisk sendes i oktober og november.

img_1075

Imens jeg bager, så overtager manden køkkenet. Han er vild med simremad og kan allerede sidst på sommeren begynde at snakke om hvilke retter, han skal lave. Mad som har stået og simret en hel dag, så ruderne dugger og hele huset dufter af gryderet, den smager altså bare bedre, så det nyder vi alle. #holdophvorerjegegentliggodtgift. Mærkeligt at tænke på at jeg indtil jeg rendte ind i ham ikke kunne lide sovs, hvide kartofler, supper osv. Nu lapper jeg i mig som skulle jeg til at gå i hi, og må så knokle ekstra hårdt for at smide de ekstra kilo efter nytår. Nå den tid den sorg…hi hi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL.