ENDELIG.....!!!

FEDT DESIGN – MINE FAVORITTER.

43dd4ba7-9242-469d-a9d2-914ee9172f35

Mit hjem er en stor blanding af billige loppefund, masseproducerede varer og gode design klassikere. Jeg har tidligere lavet blog indlæg om hvordan jeg ofte finder billige ting i Ikea, Netto og Søstrene grene (se det her). Ting som ikke kræver de helt store overvejelser, og ting som ofte har lidt kortere “levetid” i mit hjem. Det er rart, at kunne skifte ud, uden at have brugt en formue på tingene.

868463ca-188b-4161-be9f-cad95d120c3b

Men men men, så er der selvfølgelig de ting, som man investerer lidt flere penge i, og som man godt ved, vil være en del af indretningen de næste mange år. Jeg har f.eks en svaghed for By Lassen lysestager. Dem bliver jeg bare aldrig trætte af, og syntes hver gang der kommer en ny farve, at det lige er den, som jeg mangler. Lige nu er jeg rigtig glad for den i bruneret kobber. Det er den smukkeste farve, som changerer så smukt i lyset.

2f5103dc-5778-4d39-97b1-eec65f421a4f

En anden ting (og ny investering), som har fået plads i mit hjem er denne nye Ambience lampe fra Warm Nordic. Den er designet i 1950’erne af den danske lysmester Svend Aage Holm-Sørensen. Den findes i et væld af farver, og jeg har valgt den i warm white, da jeg godt kan lide dens enkelhed og minimalisme. Lampen giver et perfekt skær, og så er den bare super elegant.

fbb7c7c1-2e65-4c80-ab32-91844942bb36

Den sidste ting jeg lige vil nævne på min “dem gemmer jeg forevigt-liste” er Kay Bojesen træfigurer, de er et hit hos mig. Jeg har aben, flodhesten, sangfuglen, elefanten og bjørnen – og disse figurer er også nogle, som jeg aldrig vil skille mig af med. De får ofte nye pladser i indretningen, men de står altid fremme et eller andet sted.

Det var nogle af mine favoritter – Mon ikke også I har nogle??

Kram Trine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG.....!!!