SOL - ENDELIG ER DU HER.

Forelsket…….!!!

Ja, det må jeg indrømme jeg er. Jeg er virkelig blevet forelsket i farven lyserød, så mine sorte, grå og hvide ting har virkelig fået en ny stor konkurrent. Jeg har altid været lidt farveforskrækket – ihvertilfælde i mit eget hjem. Elsker farver i andres hjem og syntes det er så fint, men i mit hjem fungerer det bare ikke, her skal det helst være helt roligt og ikke noget, som springer i øjnene. Så derfor er min kærlighed også faldet på en ret så enkel farve som den helt sarte lyserøde. Elsker farven, som lige giver hjemmet et feminint touch.

Vores hjem består af mor, far og 2 teenage drenge, så førhen var der ikke mange feminine detaljer, men det syntes jeg nu der skulle laves om på. Jeg startede stille og rolig ud først med en vase, så med et par puder, så nogle plakater – så kom der et tæppe osv. Alle sammen ting, som er nemme at skifte ud igen, hvis jeg lige pludselig kaster mig ud i en ny farve.

Mange har faktisk spurgt mig ” Hvad siger din mand til det?” – han er meget forstående og medgørlig og da han ved, at jeg elsker at lave om, så har vi den klare opdeling, han står for haven og jeg styrer det indenfor. Så er der ligesom styr på det!!! Det betyder dog ikke, at han ikke også har en holdning til indretningen, men han nyder faktisk at kommer hjem og der er lavet om igen og igen og igen…..!!

Så piger, hvis I også er vilde med lyserød, så kast I Jer bare ud i det – I vil elske det..ha ha.

Lyserødt kram fra Trine

 

2 kommentarer

 • Jeg er helt vild med det! Der er altså bare noget over den der støvede lyderøde farve <3 Ih du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trineroed

   Hej.
   Jeg elsker den – kunne male alle mine vægge lyserøde, hvis jeg fik lov.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOL - ENDELIG ER DU HER.