IKKE ALLE TING BEHØVER KOSTE EN FORMUE.

HUSK AT VÆRE GOD VED DIG SELV.

Efterårs ferien er i gang og hos os skal den nydes i nedsat tempo. Når jeg har ferie, så skal jeg helst altid nå alt det, som jeg ikke når i hverdagen – og ofte ender det ud med, at jeg har meget travlt den sidste ferie dag – kender i det? Så denne ferie prøver jeg at starte godt ud og det betød, at jeg allerede i fredags fik ryddet op og lørdag stod det på rengøring. Så med god samvittighed kunne jeg bruge søndagen på selvforkælelse. Noget som jeg værdsætter er en stille morgen, hvor jeg sidder med kaffen i den ene hånd og Ipad’en i den anden – uden at tænke over tid og sted.

Noget jeg nyder rigtig meget er også, når man lige har skiftet sengetøj. Den der følelse af frisk sengetøj har jeg altid nydt og faktisk har mine børn det helt på samme måde (de nyder det dog endnu mere, hvis jeg skifter det – ha ha).

Jeg har længe foretrukket hvidt sengetøj, da jeg syntes det er sådan lidt hotel agtigt og da jeg så også fandt ud af, at sengetøjet fra  LinenMe ( find det HER) er lavet af 100% linned, som betyder at sengetøjet holder på varmen på trods af en kold vinter og kølig sommer, så passer det perfekt til mig, da jeg næsten altid fryser. Så nu overvejer jeg, om jeg ikke også skal klikke et par sæt hjem til mine drenge (se farverne HER), så de også kan holde varmen til vinter. Senere får de måske også en vinterjakke og varme støvler hvis de er heldige 😉

Nyd efterårs ferien, dem som har det.

Knus Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKKE ALLE TING BEHØVER KOSTE EN FORMUE.