DECEMBER......ÅRETS HYGGELIGSTE MÅNED GÅR PÅ HÆLD.

JULEN 2016 – BESØG AF FOTOGRAF.

img_6942 Hold da helt op December gik hurtigt, men sådan er det vel ofte når, der er masser af planer og ting, som skal nåes. Når jeg nu sidder her i Januar og tænker tilbage, så har det været en travl, men super skøn måned med hygge, masser af bageri og gode oplevelser.

En af de gode oplevelser var, at jeg den 20. December havde besøg af en fotograf, som skulle tage julebilleder til næste års jul. Det var vildt spændende og lærerigt.

Fredag d. 17/12 aftalte vi, at fotografen skulle komme den efterfølgende tirsdag morgen (total stress). Jeg skulle stå klar med et juletræ, adventskrans og et opdækket julebord. I tænker nok – “Du har hele weekenden til det, så det går nok”…….MEN hele weekenden var total booket op, så sidst på søndagen måtte vi ud og finde det første og bedste juletræ vi kunne finde. Vi plejer ellers altid selv, at være ude og fælde det, men i år blev det lige nedprioteret (jeg har nu lovet mine børn, at vi gør det til næste år!!). Træet blev smidt ind i bilen, så vi kunne komme hurtigt hjem, og pynte det. Først skulle manden lige ha det til, at passe ned i den kurv, som jeg havde udset mig, som juletræsfod. Det var ikke den nemmeste opgave, og flere gange hørte jeg ham sige “Hvad er der i vejen med den juletræfod vi har på loftet?” – mit svar var “ALT”……ha ha. Ind kom træet, ståenden smukt i sin kurv, og så fik jeg det pyntet i hvide, grå og sølv nuancer. Jeg syntes selv, det blev virkelig fint og så passede det helt perfekt ind i resten af min indretning.

img_6987

Første punkt på must-have listen kunne nu streges over, og næste punkt var julebords opdækning.

Jeg elsker, at lave et fint julebord, men havde ikke lige overvejet hvordan årets julebord skulle se ud, da vi ikke selv skulle holde jul i år. Så jeg startede ud med, at dække op i hver sin ende af bordet, lavede simpelthen 2 forskellige opdækninger og fik familien til at stemme for, hvilket et de syntes var bedst.

Jeg havde de fleste ting til opdækningen. Sølvtøjet har jeg arvet fra min farmor, vandglassene var fra den lokale genbrug og ellers blev der suppleret lidt op med friske eucalyptus grene og tallerkener og servietter (som egentlig er viskestykker) fra Søstrene Grene. Så i bund og grund et fint opdækket bord til næsten ingen penge.

img_7036


Så kunne jeg også strege punkt nummer 2 på listen, og så manglede jeg bare adventskransen. Jeg havde egentlig bare brugt min By lassen kubus stage, som jeg elsker, men tænkte det gerne måtte være lidt mere personligt, så jeg måtte igen ned i genbrugs butikken og håbe på, at et eller andet kunne bruges. Jeg fandt en adventsstage, som jeg lige pyntede med lidt blade og satte bånd i, så den kunne hænge ned fra loftet. Den blev super enkel og lige som jeg havde forestillet mig, og så er det jo vildt, at jeg fik den for  kun 2,50 kr.

img_7147

Så var alle 3 punkter streget over og jeg var klar til fotografens besøg.

Nu glæder jeg bare bare vildt meget til, at høre hvilket blad/magasin det udkommer i, og så selvfølgelig, at se billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER......ÅRETS HYGGELIGSTE MÅNED GÅR PÅ HÆLD.