Giveaway Eos fjer lampe

Kähler ss17

Vi kan vist ikke komme uden om, at et af mine favorit interior mærker er Kähler. Derfor glæder jeg mig hvert år til Januar, hvor deres kommende designs bliver lanceret. Invitationen var også modtaget, og jeg håbede så datoen ville passe til en tur til København, men selvfølgelig var der lagt planer den dag, så en smut tur til København fra det mørke Jylland, kunne ikke lige passe ind i kalenderen. Øv øv, men så var det godt, at Kähler var så søde til, at ligge billeder op på deres insta-story, så jeg kunne godt følge med alligevel – og jeg er fan. Se flere nyheder under billedet.

hh_ss17_all_3-2

NYHEDERNE:

En af de mest iøjnefaldende nyheder er “spare-fisken”. Hvem har ikke lyst til, at lægge penge fra i sådan en sød fisk. Og når den nu står fremme og pynter så pænt, så kan man jo lige blive mindet om, at man skal spare op, og så ryger der måske oftere lidt flere penge i den, end hvis pengene stod gemt væk et sted. Jeg tror ihvertilfælde jeg bliver super god til, at spare op – hvis den bor hos mig……hi hi.

moneybox_fish_blue4_wide-2

Vi kan heller ikke komme udenom, alt det lækre, som kommer til Hammershøi serien (designet af Hans -Christian Bauer). Serien er så enkel og stilren, og passer helt perfekt ind i de nordiske hjem. Nogle af mine favoritter er kanden og glassene. Jeg er vild med design, som kan bruges i hverdagen og ikke bare kommer frem når der er gæster. Kanden og glassene skal ihvertilfælde hjem til mig og bo ( + meget andet). Så jeg må nok hellere få købt en spare-fisk så jeg kan starte den opsparing.

kahler-glas

hh_pitcher__white-2

Unico serien (designet af Anders Arhøj) kommer i denne sæson i en lækker ny pastel farve skala. Lækre dusede farver, som minder mig om is på en forårsdag. Formerne er stadig organiske og giver en dejlig ro i hjemmet, når de står sammen, som de fineste stilleben.

unico_vases_frontview-2

Sidst men ikke mindst, så bliver en af Kählers mest populære serier Mano-serien (designet af Jeanette List Amstrup) re-lanceret. Den kommer i nye sarte farver, og jeg er sikker på den bliver en favorit ligesom den har været tidligere.

mano_cups_tray-2

I alle 4 serier har jeg mine helt egne favoritter, og jeg glæder mig meget til at integrere dem i mit hjem. Nyhederne kommer i butikkerne af flere omgange. Nogle kommer i Marts og andre kommer til April, så det er bare med at vente med tålmodighed. 

hh_fruittray_white_accessories-2

hh_drinkiingglass_tea

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway Eos fjer lampe