FORMLAND 2018- DE NYE TENDENSER.

KONFIRMATION – IDEER OG INSPIRATION.

KONFIRMATION – DRENG.

Sidste år da Frederik skulle konfirmeres, glædede jeg mig meget til, at skulle pynte lokalerne og bordene.

Jeg søgte efter inspiration på nettet, men må nok indrømme, at jeg ikke fandt meget som jeg syntes jeg kunne bruge – så måtte selv i gang og være kreativ.

Jeg talte med Frederik om han havde et tema, han syntes vi skulle bruge, men da han ikke er den store sports dreng, så var der ikke meget hjælp at hente.

Han er en dreng, som elsker strand, hav og krabber – så jeg prøvede at tage udgangspunkt i naturen og det endte med, at se sådan ud.

0d81701e-3e72-4756-860f-95fddef82b21

Jeg valgte hvide duge og hvide servietter, og puttede en farvet serviet omkring tilsidst. Jeg brugte herregårds sten, som vi havde i overskud fra vores terrasse og brugte dem, som bund til bloklysene. Det gav en lidt rå kontrast til de hvide duge. Glas flaskerne fandt jeg i Ikea. Stenene samlede vi ind ude på stranden og så købte vi en masse blandede blomster, som både blev brugt ved bordkortene, mellem lysene og i vaserne.

6d7d87e4-09a0-458e-9a74-fbb24642baeb

8911cf2c-05d6-4c7a-89cf-feef57348234

Bordene blev lige som jeg ønskede dem og konfirmanden var super tilfreds. Så håber jeg kan give lidt inspiration videre til Jer, som nu er ved, at planlægge den store dag.

Tak, fordi I kigger med.

Knus Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORMLAND 2018- DE NYE TENDENSER.