EN, TO, TRÆ......!!!!

MINI PAVLOVA MED FRISKE BÆR.

Vi er kun lige gået ind i efteråret og jeg savner allerede sommerens friske bær. Så selvom det ikke helt er sæson for friske bær, så producerer mit jordbærbed stadig jordbær (godt nok ikke så mange), og de skal da bruges – så tænkte, at familien skulle forkæles med disse lækre mini pavlova’er. De var en stor succes, så opskriften vil jeg dele med Jer.

img_5315

Mini pavlovaer med friske bær.

5-6 stk.

Tid ca. 1,5 time.

Ingredienser:

3 æggehvider

150 g sukker

0,5 tsk hvidvinseddike

1/4  ltr piskefløde

bær efter eget valg

Fremgangsmåde:

1) Pisk æggehviderne stive.

2) Pisk derefter sukkeret i, lidt af gangen.

3) Rør tilsidst hvidvinseddiken i.

4) Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir. Jeg brugte en sprøjtepose, men det kan også gøres med 2 skeer. Mine lavede jeg med en dia. på ca. 12 cm.

5) Opvarm ovnen på 180 grader, sæt bagepladen ind og skru ned på 150 grader. Bag marengsen i 1-1,15 time, hold øje med dem undervejs.

6) Pisk fløden og skyl bærene – del dem evt. ud i mindre stykker.

7) Når marengsen er afkølet. Fordel flødeskummet og pynt dem med bærene.

– Velbekomme.

img_2189

img_2188


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN, TO, TRÆ......!!!!