DIY ÆG.

NY BILLEDVÆG OG RABAT KODE.

#Reklame.

Trænger dit hjem til lidt fornyelse, så er en af de nemmeste måder, at ændre looket på, det er at lave en billedvæg. Og lige nu kan du få 15% med koden “Trineroed15” på hele sortimentet hos Vissevasse.dk (se udvalget HER). Koden gælder til d. 12/5-19.

Jeg elsker billedvægge, de kan vise din personlighed og skaber ro og masser af hygge. Man kan vælge et enkelt billede eller flere, og jeg syntes ofte, at på en større væg er det fint med flere og gerne  i forskellige størrelser. Jeg har lige fået disse 3 fra Vissevasse.dk. Jeg har valgt nogen i skønne forårs/sommer farver, da jeg godt kan lide af indretningen følger lidt med i årstiderne.

Når man skal vælge billeder til sin billedvæg, så kan det faktisk være lidt af en opgave, da der skal tages stilling til mange ting. Det kan f.eks være  farver, størrelser, stil og hvilken farve rammerne skal have. Jeg plejer, at starte ud med, at måle det område op hvor mine billeder skal være, så har jeg en fornemmelse af hvilke størrelser jeg skal kigge efter.

Derefter beslutter jeg mig for hvilke farver det skal være, og så er det bare med, at komme igang og finde inspiration. Hos Vissevasse.dk har de en masse billedvæg inspiration, og det gør det noget nemmere, at kunne visualisere det hjemme hos en selv.

Når plakaterne er valgt, så er det tid til at bestemme hvilken farver rammerne skal have. Jeg har altid kun sorte, hvide eller trærammer. Nogle gange hænger jeg kun ensfarvede rammer sammen, andre gange mixer jeg dem, men da det er de samme farver, som går igen gennem hele huset, så syntes jeg det skaber ro og harmoni.

Mine nye billeder har jeg valgt at hænge lidt forskudt, da det giver lidt liv på væggen. Jeg har også lavet plads til, at jeg kan skifte mine møbler ud nedenunder dem.

Det er meget vigtigt for mig, at min indretning er rimelig fleksibel, da jeg lige pludselig har behov for at prøve noget nyt af 😉 Mon ikke i kender til det?

Kram Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY ÆG.