MINI PAVLOVA MED FRISKE BÆR.

PRAKTISKE TING TIL HJEMMET.

 

img_5508

Endelig skete det…… jeg fik manden overtalt til, at vi skulle købe nyt spisebord. Vi har de sidste mange år haft et i sæbebehandlet træ, som kunne tåle alt, eller rettere sagt næsten alt 😉 Så da jeg valgte et nyt et i hvidt, så måtte jeg nok komme til den konklusion, at det nok krævede, at jeg også fik købt nogle dækkeservietter, så vi kunne holde det pænt.

Jeg har aldrig rigtig været fan af dækkeservietter – bare navnet “dækkeservietter” lyder total kedeligt. Og det minder mig allermest om dem jeg syede i håndgerning, og de var altså ikke kønne!!!!!

Nå, men jeg måtte på udkig og faldt faktisk ret hurtigt for de fine Table Mats fra LIND DNA (ordet Table Mats lyder allerede meget mere lækkert 😉). De er lavet i recycled læder og findes i flere forskellige dynamiske former – og så er de vendbare, så du får altså 2 i en. Find dem her.

img_5507

img_5509

LIND DNA har så også lavet Glass Mats (se dem her ), og de er også vendbare. Dem vil jeg bruge når vi skal sidde i sofaen og hygge med varme drikke, men jeg vil også bruge dem under vaser, lysestager mm. som dekoration.img_5404 img_5503

En anden ting, som jeg faktisk også manglede var en muse-måtte. Jeg vidste faktisk ikke helt, at jeg var på udkig efter en, før jeg så denne. Den er bare enkel, og super lækker (kan næsten ikke forstå hvordan jeg har kunnet leve uden den 😂😂). Find den her . Og når man nu har en super lækker musemåtte, så blev man jo også nødt til at eje den matchende notes bog. Jeg plejer altid, at have 100 små lapper til, at ligge med ting jeg skal huske, men nu er de pænt samlet i denne bog. Se den her.

img_5504  img_5506

Sidst men ikke mindst, så fik jeg også denne lækre bakke med hjem. Jeg elsker, at lave en lille hygge overraskelse til familien eller gode venner. Det bliver forberedt i køkkenet og så er det nemt, at komme og servere overraskelsen når det hele er samlet på en bakke. Se bakken her.

Det var lidt nyheder fra mit lille hjem. Jeg håber, I syntes at produkterne fra LIND DNA er lige så fine, som jeg syntes??

Kram Trine

2 kommentarer

 • Signe Stamoe

  Hej Trine, hvor er de fine hvide spisetallerkner fra?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trineroed

   Hej.
   Sorry det sene svar. Tallerknerne er fra By Lassen, og kan faktisk også bruges som låg på deres skåle – super smart.
   Knus Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI PAVLOVA MED FRISKE BÆR.