MINITÆRTER MED MÆLKECHOKOLADE.

RABATKODE PÅ CHUNKY TÆPPER

img_7171Man skal ikke sidde længe på instagram før der dukker et billede op af disse lækre chunky tæpper. Jeg tænkte i starten, at sådan et tæppe kan jeg da selv lige strikke og gik i gang med, at gennemse you-tube videoer om hvordan man arm-strikker dem. Det virkede nemt og jeg fik bestilt garn hjem. Jeg kom også godt i gang, men havde nok lige undervurderet hvor meget garn man egentlig skulle bruge, så da jeg havde opbrugt mit nyindkøbte garn, så havde jeg et “tæppe” på 50×50 cm og det var jo ikke lige den størrelse, jeg havde i tankerne!!!! Planen var så, at bestille mere, men da merino uld ikke er helt billigt, så kunne jeg hurtigt regne ud, at mit tæppe ville komme til, at koste en mindre formue. Jeg begyndte så, at søge efter et dansk firma, som lavede dem til en overkommelig pris. Jeg fandt nogle på www.fillows.dk , som er en lille virksomhed bestående af 2 kvinder med stor passion for design og indretning. De håndstrikker tæpper og beklædningsdele og her kunne jeg så finde et tæppe i lige præcis den størrelse jeg ønskede. Så det blev hurtigt bestilt hjem, og jeg må nok sige, at jeg var super tilfreds, da jeg stod med tæppet i hænderne. For det første var det super smukt og for det andet var det dejlig blødt, og så elsker jeg bare det grove look, som det giver – om det ligger på sengen eller bruges som tæppe i sofaen.

Hvis I også elsker disse lækre tæpper, og gerne vil eje et, så har jeg fået lov til, at dele en rabatkode med Jer. Den hedder TRINE15 og I får så 15% på alt på deres shop www.fillows.dk. Happy shopping.

img_7079

img_7131

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINITÆRTER MED MÆLKECHOKOLADE.