BILLIGT JULEPYNT.

SELVFORKÆLELSE.

Er I gode til at forkæle jer selv? Eller er hverdagen fyldt med travlhed, rutiner og daglige gøremål – og hvor dagene flyder sammen og man glemmer helt sig selv? Et af mine nytårsfortsæt bliver at gøre lidt mere for mig selv, og jeg er faktisk allerede startet nu. Jeg sætter meget pris på friske blomster i mit hjem, men ofte er der bare ikke lige tid til at smutte forbi den lokale blomsterhandler……men så var det at jeg fandt ud af, at man hos Queen flowers kan lave et blomster abonnement (se HER). Jeg har valgt at køre et abonnement hver 4. Uge, og da Queen flowers har 3 ugers blomstrings garanti så har jeg altid friske blomster i mit hjem. For mig er det total luxus i hverdagen og jeg nyder når der står en kasse med blomster til mig foran min hoveddør.

Jeg har valgt tøse buketten, da jeg er vild med mixet af de hvide, lyserøde og pink blomster. Buketterne er så store, så man enten kan have en stor fin buket eller dele dem ud i mindre og få glæde af dem i hele huset. Jeg har også brugt nogle af blomsterne, som pynt til min borddækning på tallerknerne og selvom de ligger uden vand, så bliver de ikke trælse at se på i løbet af aftenen. Derfor har jeg også besluttet, at når vi skal have konfirmation til maj, så skal der også pyntes med Queen flowers der, men det må I se mere om senere.

Kram Trine

Reklame for Queen Flowers.

1 kommentar

  • De har simpelt hen de fineste blomster hos Queen flowers – jeg kan godt forstå du er fan… Jeg får blomster fra Bloomon to gange i måneden og de er også bare så fine og giver masser af glæde i hverdagen..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLIGT JULEPYNT.