Nemme boller til weekenden.

SOMMER PÅ TERRASSEN.

Så er sommeren kommet for alvor, og hvor er det bare skønt. Når vejret er som nu, så bruger vi rigtig meget tid på terrassen. Vores terrasse er rimelig stor, og derfor har jeg delt den op i forskellige “områder”. Der er et spiseområde tæt ved vores grill (vi elsker at grille, og jeg elsker især at hele køkkenet ikke bliver svinet til…he he). Vores favorit menu lige pt. er mandens mest fantastiske couscous salat med grillet bøfstrimler/kylling og masser af krydderurter – en ret som ingen tid tager at lave, men smager virkelig godt. Måske jeg lige skulle lave en opskrift til Jer?

Vi har også en gruppe med lounge møbler, hvor man kan chille med et godt glas hvidvin og hygge med gode venner. Elsker at sidde her når mørket falder på og man kan tænde masser af lys. Vi har i år fået sat flere solcellelamper op, og det giver bare masser af stemning.

En ting, som jeg har savnet de sidste par år, er et område hvor man kan ligge og slappe af med en god bog (eller sin ipad) og nyde solen. Jeg har været på udkig efter en solvogn, men alle dem jeg faldt for var lidt hårde. Så istedet for har jeg kastet mig ud i en daybed. Modellen er fra Speedtsberg (kig forbi deres hjemmeside HER  – de har så mange fine ting) den har en flettet overflade, som giver sig når du ligger på den. Her ligger man rigtig godt uden man også skal ud og investere i en god hynde, så den er jeg virkelig glad for. Endnu en ting jeg elsker ved den er, at den jo også kan bruges inde når sommeren er forbi. Siv tæppet er også fundet hos Speedtsberg. Planen var først at jeg skulle bruge det indenfor, men syntes det giver sådan en god stemning på terrassen, så da vi lige i tiden bruger mest tid her, så må det lige vente med at komme indenfor.

Nu vil jeg nyde solen lidt inden mine drenge kommer hjem.

Solskins kram Trine

 

-Reklame-

 

1 kommentar

  • Det ser virkelig godt ud! Elsker at du har delt den op i forskellige sektioner og at du har flere hyggekroge 🙂 Din Daybed er jeg især vild med og at man kan bruge den både inde og ude 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme boller til weekenden.