HONNING RISTET GRANOLA.

TRÆTOP HYTTE – I SKOVENS DYBE STILLE RO.


Når nu man ikke kan komme sydpå på ferie i år, så må vi tage ud og opleve alt det Danmark har at byde på og at sove i trætoppene er en oplevelse, som jeg håber alle vil prøve.

Jeg havde inviteret min mand og mine 2 teenage drenge med til en overnatning i skoven. Løvtag hytterne, som de hedder ligger ved Mariager fjord og turen derud gik igennem en masse hyggelige små landsbyer. Vi havde fået at vide, at vi skulle parkere vores bil på parkerings pladsen og så tage en af trækvognene til vores bagage og så begive os ind i skoven. Vi gik ad en lille sti og kort efter kom vi til vores hytte “RO”, som er den første ud af 3 hytter.


Vi begav os op af trætrappen til vores hytte og blev helt “blown-away” over den fine hytte vi kom op i, med den smukkeste udsigt.

Hytten har både køkken og et lille badeværelse med udendørs brus. Så det var faktisk noget mere luxus end vi havde regnet med. Fra selve hytten førte en trappe op til tagterrassen, hvor der var 360 graders  udsigt over hele skoven. Wauw.

Vi havde selv taget tapas og vin med, så aftens maden blev nydt på terrassen, imens vi lyttede til de mange fugle i skoven.

Næste morgen (efter en god nats søvn) prøvede vi udendørs badet og spiste “morgenmad fra de lokale” samtidig med, at skoven stille og roligt vågnede op.

Følelsens af at være væk fra alt stress og jag og bare finde roen i skoven var virkelig fantastisk og en noget anderledes oplevelse. Og selv om det kun var en enkelt overnatning, så føltes det som en helt mini ferie, fordi man virkelig nød hvert sekund.

Så dette er mit bud på en god oplevelse i det danske sommerland.

Enjoy, Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HONNING RISTET GRANOLA.