VELKOMMEN TIL.

VELKOMMEN TIL.

Hej med Jer og velkommen til min blog. Nu har jeg valgt at springe på blog-vognen, og vise lidt mere af personen bag instagram profilen @trineroed. Det er vildt spændende at starte dette lille projekt op, for nu er det ikke bare pæne billeder der skal vises, men også mere private sider af mig selv der skal krydre indtrykket. Bloggen bliver fyldt med interiør, indretning, tips og inspiration til jeres personlige boligindretning, madopskrifter (nok mest kager, da jeg elsker kager) og bare helt almindelig hverdags ting og tanker.

img_6770

En af mine helt store interesser er, at tage interiør billeder. En hobby, som fylder rigtig meget i min hverdag, og som jeg ønsker kunne blive et fuldtidsjob en dag.

Det startede helt tilfældigt for snart 2,5 år siden, hvor jeg første gang fandt ud af, at der var noget, som hed instagram. Jeg sad en aften i sofaen og klikkede rundt på nettet, og faldt pludselig over IG, og blev helt betaget af, at kunne snuse rundt i en masse helt almindelige hjem, og finde masser af ideer og inspiration til mit eget, det var vildt fedt.

Så jeg ville jo gerne give lidt igen og oprettede hurtigt profilen @trineroed. I starten var det fantastisk hver eneste gang, der kom et like eller en kommetar, og selvom min profil er vokset støt siden, så nyder jeg stadig hvert eneste like og kommentar, som kommer. Så tak til alle Jer, som følger med og håber jeg også fremover kan inspirere Jer, lige så meget, som I inspirerer mig.

KH Trine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL.