PÅSKEN NÆRMER SIG.....OG DER SKAL PYNTES OP.

20.000 DESIGNER VARER PÅ ET STED.

5e3ad8f8-cbe5-4331-baf0-18a0f98c2286

Så blev det påskeferie og hvad med, at bruge lidt af tiden til at shoppe?

Min ønskeseddel er altid mega lang – og det er ofte interiør, som står på den. Mit problem er bare, at min familie kun spørger efter den i december og januar måned. Resten af årets 10 måneder, så er det kun mig selv, som ser på den. Det er både godt og skidt. Godt, fordi jeg altid kan finde noget, at forkæle mig selv med og skidt fordi jeg er ret utålmodig, og når der står noget på listen, så skal jeg gerne have det NU og kan altså ikke vente helt til jul eller til min fødselsdag.

Den anden dag, da jeg sad og surfede rundt på nettet efter inspiration, så faldt jeg over en ny hjemmeside connox.dk – det er en hjemmeside med de lækreste brands, designmøbler, lamper mm. De har 20.000 produkter fra mere end 400 producenter og nogle af mine favorit mærker er: Fritz Hansen, Kähler, Normann Copenhagen mm. Så der gik ikke lang tid før, jeg fandt en del af mine ønsker der. Så jeg kom lige til, at klikke et par stykker hjem……ups. Nu overvejer jeg så lige om jeg ikke skal shoppe lidt mere, for der er 10% rabat på alt med rabatkoden”STARTPAASKE”, den gælder til og med d. 30/3 – du kan også trykke på linket HER, og rabatten fratrækkes automatisk.

Den ene af de 2 ting, som jeg klikkede hjem, var en ny lampe. Noget jeg ofte skifter i mit hjem, er lamper. Jeg har virkelig en svaghed for lamper, og har længe ønsket mig denne JWDA lampe fra Menu, så den besluttede jeg mig for skulle være mit “påske-æg” i år. Den er enkel og stilren, så den passer lige ind i mit hjem. Nu er bare det store spørgsmål – hvor skal den stå og se fin ud?? (Hvis det er mit tørste problem pt. så er det vist ikke så slemt).

364e38be-8094-4059-a0d1-fe197b5ae54d

En anden ting jeg fik klikket hjem var det fine Vitra – Eames Occasional Table – et bord jeg længe har sukket efter, som nu endelig er mit. Det kan bare bruges til ALT (det har jeg ihvertilfælde overbevidst min mand om), det kan både bruges som sofabord sammen med andre borde f.eks Hay tray table, som jeg allerede har eller det kan bruges som et fint sidebord ved siden af sofaen (måske skal jeg stille min mands gin samling op på det, og han vil helt sikkert elske det..ha ha). Jeg har også tænkt mig, at det kunne være et fint sengebord – det har en god størrelse, så der kan være plads til magsiner mm.

81c76ebb-18c8-4836-a521-a2dfa92da340

Hvis Jeres ønskeliste er lige så lang som min, og I har verdens bedste undskydning for, at shoppe lidt, så gør det da lige imens, der er lidt penge, at spare.

God påske og god shoppelyst.

Kram Trine

3f84545b-fee3-4e21-8c77-50acb8400533

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEN NÆRMER SIG.....OG DER SKAL PYNTES OP.