URET TIKKER....

100 ÅR OG EN MADPAKKE…..

Så længe er det siden jeg sidst har lavet et blog indlæg, så jeg må vist lige komme i gang igen. Jeg sad den anden dag og læste om hvilke farver, som kommer til at hitte i 2019, og en af dem er den grønne farve i alle mulige udgaver. Jeg har grøn både i min stue og på mit kontor og jeg har været vild med den farve lige siden jeg malede den. Min farve er helt sart grøn (den hedder miste le havre og er fra Jotun), og jeg syntes den giver en varme i mit ellers ret lyse hjem. Jeg har også en kærlighed til ting i træ og her er den altså også perfekt.

På mit kontor har jeg valgt, at male nogle hylder fra Ikea, så de har helt samme farve som væggen. En god og nem (og billig) løsning som giver ro til en væg, hvor der ellers er masser af pynt.

Kig med på mine billeder og se hvordan jeg har brugt farven. Kram Trine.

 

 

2 kommentarer

  • Louise

    Hej du,

    Hvor er den fine opslagstavle/gitter fra? 🙂

    På forhånd tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URET TIKKER....