EFTERÅR/VINTER........TID TIL HYGGE OG STEARINLYS.

DECEMBER……ÅRETS HYGGELIGSTE MÅNED GÅR PÅ HÆLD.

December måned – nu er den næsten overstået og jeg prøver virkelig at hive de sidste minutter ud af den. I år har jeg faktisk glædet mig til December, og har forsøgt, at være klar lige fra starten…. MEN lige som alle andre år, så var jeg slet ikke gearet til den 1.december!!!

Det har så resulteret i, at min dårlige samvittighed byder mig, at jeg hver dag skal finde (læs: købe) et nyt stykke julepynt, som så kommer frem/med hjem. Jeg bliver da helt bange for hvordan huset her kommer til at se ud d. 24. december. Helt galt går det nok ikke, da jeg i år prøver at holde julepynten meget enkelt og helst kun i hvid, grå og sort (minder egentlig meget om indretningen i årets andre 11 måneder….ha ha). Er jeg kedelig ved ikke at følge traditionen? Ja måske, men jeg pynter da på livet løs og forsøger at overraske min lille familie med nye indtryk. img_1841

Min mand fik godt nok en overraskelse da han kom hjem til en ny grå væg, men han syntes den var så fin. Dagen efter fik han så en borddækning og troede der kom gæster. Det gad han ikke på en travl hverdagsaften, meen der kom ingen gæster, det var til ære for fotografen 🙂

Nå ja det har jeg slet ikke fortalt. Jeg har lagt hus til en fotoserie der vil blive vist i en af de kulørte blade næste jul. Mere om det senere.

img_6613

img_1657

img_6676


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅR/VINTER........TID TIL HYGGE OG STEARINLYS.