PÅSKE 2019.

EN STOR DAG.

Ens konfirmation er en stor dag, og derfor har vi også de sidste par måneder haft meget fokus på vores mindste søns konfirmation den 19/5-19. Nu er den godt overstået og vi kigger tilbage på en perfekt dag med venner og familie.

Vi havde lejet et lokale, som var ret stort til vores 40 gæster, så jeg havde mange tanker omkring pyntning af lokalet. Min søn derimod havde ikke de store ønsker til hvordan det skulle se ud (typisk en dreng) så det hele var op til mig.

Når jeg skal finde inspiration, så kigger jeg altid på nettet, men de fleste ideer var med temaer, og det syntes jeg ikke lige vores skulle indeholde.

Jeg startede derefter med, at tage forbi Søstrene grene, hvor jeg var heldig at finde vimpler og pom pom’er til loftet. Og så tog jeg lidt udgangs punkt i det, og kom frem til at det skulle være naturlige farver blandet med grønt – for at få lidt liv.

 

En af de vigtigste ting når man skal dække borde er blomsterne. Vi skulle pynte op dagen før, så derfor var det vigtigt, at blomsterne ikke ville komme til at se visne ud, selvom de lå på servietterne uden vand.

Jeg fandt ud af, at blomster fra Queen flowers (se deres store udvalg og farver HER) sagtens kan være uden vand det stykke tid, så de blev valgt i hvid, både som buketter og som potteplanter. Blomsterne har 3 ugers blomstrings garanti, så vi bestilte dem allerede hjem 7 dage før vi skulle bruge dem, så vi havde god tid til at klargøre dem og få dem i vaser. Jo mere man kan forberede til sådan en dag, jo bedre.

Servietterne havde vi også forberedt inden, det tog lidt tid at folde dem, men efter en 1/2 times tid, så var vi blevet eksperter til det og du kan se hvordan man gør HER. Båndet på servietterne er købt i Søstrene grene. Bordkortene blev købt i Flying Tiger – og hvis man er ude i god tid, så kan man spare mange penge på at købe det disse steder. Glasvaserne er fra Ikea, og købt da vi holdt konfirmation for vores store søn for 2 år siden (se hans konfirmations borde HER). Alle blomster + de fine grå cement potter er fra Queen flowers, og da vi havde rigtig mange blomster, så gav vi efter festen lidt blomster med vores gæster hjem, så de kunne pynte hos dem.

På bordene valgte vi også bloklys, da de giver fylde og hygge på bordene og dem valgte vi at stille på træ stykker, for at give det et lidt mere råt look. Jeg syntes det blev fint, enkelt og lige sådan jeg havde ønsket det og heldigvis syntes min søn det samme.

Knus Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE 2019.