25% RABAT HOS MOODINGS.COM

FARVEKODER TIL MINE FARVEDE VÆGGE.

Jeg er stor fan af den nordiske stil og indretning. Jeg har altid været glad for lyse rum, og elsket hvide vægge, men indenfor det sidste år er der begyndt, at snige sig flere og flere farvede vægge ind. Nu skriver jeg farvede vægge – men nej ingen vilde pang farver her…ha ha.

Når jeg poster billeder på instagram ( som du kan besøge her ) af mine farvede vægge, så er der altid mange, som spørger til farvekoder. Så nu tænkte jeg, at jeg ville lave et blog indlæg, hvor farverne er vist og med farvekoder. Så behøver jeg nemlig ikke, at skulle ud og lede efter malerspande i vore skur hver gang, der bliver spurgt. Mega smart ikk??

img_4636

Den sidste nye farve, som er flyttet ind hos mig er i min stue. Farven er faktisk sart grøn, men den ser ret grå ud på billeder, men den har lige sådan en lidt varm glød, som passer perfekt her til efteråret. Farven hedder “Misty le havre” og er fra https://www.nordsjo.dk/da – de har virkelig mange lækre farver og kvaliteten er i top.

img_4629

I vores køkken/alrum har jeg valgt en lys grå – farven har jeg selv fået blandet i Bauhaus, og den hedder S2502 B. Jeg har mange hvide møbler og pynteting, så jeg syntes det harmonerer så fint med den grå væg.

img_4630

I soveværelset har jeg valgt en kalk maling fra https://www.malgodt.dk/maling-producent/jotun-maling/jotun-lady-minerals-kalkmaling. Farven hedder Grå harmoni, og da jeg var i gang med, at male, kom min mand og spurgte om det var meningen, at det skulle ligne en gammle kælder med fugt?? Og ja, det skal det – og jeg elsker den væg. Kalkmaling er nemt, at male med, man skal bare male i alle mulige retninger. Alt efter hvor effektfuldt man ønsker det.
img_4632

Den sidste væg, jeg vil vise i denne omgang er min søns, han har fået en mørk grå væg (jeg er vild med grå, så derfor har jeg valgt næsten alle væggene i forskellige grå nuancer). Det er også en jeg selv, har fået blandet i Bauhau. Den hedder S6500-N.

Håber I har fået lidt inspiration, så I også kaster jer ud i en lille maleopgave. Husk på, man kan jo altid male det om igen.

Kram Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% RABAT HOS MOODINGS.COM