UGENS BOLIG I UGEBLADET SØNDAG.

GOD PRIS PÅ VIOLIN-FIGEN.

83efa2d1-c0d3-4e29-b9fa-615cd72fd708

Ugens plante-kup 😃 Jeg har før skrevet om min passion for grønne planter i hjemmet. De gør altså noget godt for mit lyse nordiske hjem. Men ofte er planter også lidt dyre hvis man ønsker dem i en okay stor størrelse, så da jeg var på jagt efter en ny violinfigen (den jeg havde, havde mistet samtlige blade, så den så noget sølle ud 😉), så jeg blev jublende lykkelig da jeg fandt denne store violinfigen i Plantorama til kun 199,- og så med 20% rabat oveni. Den er nu kommet over i en kurv og så skal jeg lige finde en god placering til den. Denne gang har jeg også læst lidt om den (- det kan være denne kan overleve lidt længere end de andre jeg har haft), den har det bedst i et rum, hvor der er lyst, men uden for meget direkte sol – og så skal den kun vandes 1-2 gange hver anden uge. Måske jeg skal prøve, at overholde det denne gang 😉.

Kram Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BOLIG I UGEBLADET SØNDAG.