HURTIGE PIZZA-SNEGLE.

KÄHLER AW 18 KOLLEKTION.

I forgårs lancerede Kähler deres nye AW 18 kollektion i de smukkeste omgivelser. Jeg glæder mig hvert år til at se deres nye designs og også i år er jeg vildt begejstret. I år er der kommet 3 nye serier ind i Kähler familien. Det er de smukke Balustre lamper, Kabell vaserne, som er hånd dekoreret og så de fineste figurer i serien Character.

Til Hammershøi serien er der kommet en ny smuk blå farve på vaserne og tre nye høje lysestager. Hammershøi serien er en af mine ynglings serier, og selvom jeg har meget af den i forvejen, så bliver jeg altid forelsket i de nye farver – og mon ikke der sniger sig en blå vase ind i mit hjem 🙂

En anden nyhed i Hammershøi serien er et moderne julestel. Det er smukt dekoreret og vil pynte på ethvert julebord – jeg er ret sikker på, at det er en serie som vi kommer til, at se meget mere til fremover.

Nobili serien er også vokset med 2 nye lysestager, det er små is bjerge, som passer perfekt ind sammen med de sidste par års design, og jeg er sikker på de vil klæde min vindueskarm ret godt.

Tilsidst vil jeg lige nævne de kendte lyshuse fra Urbania serien – i år er der kommet 2 nye, og når man har samlet på de andre, så er disse et ‘must-have’ til samlingen.

Så som I nok kan læse, så er jeg ret glad for den nye kollektion, og jeg syntes det er så dejligt, at Kähler kan blive ved med at udvide de serier de har, men også imponere med nytænkning og stilfulde items.

Nu skal jeg bare lige helt have fundet ud hvilke, som skal stå øverst på min ønskelisten – Hvilke er Jeres favoritter??

Kram Trine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURTIGE PIZZA-SNEGLE.