FASTALAVNS BOLLER MED NOUGAT OG MARCIPAN.

KAN MAN RULLE SIG TIL LÆKKER HUD??


img_7999 Jeg må nok desværre indrømme, at jeg syntes alderen er begyndt, at sætte sit præg på mig og mit ansigt og det kan altså godt være svært at acceptere. Jeg har ikke lyst til, at lige en på 20 år, men gad godt, at få fjernet mine pigment pletter, som jeg fik efter min sidste graviditet og ellers bare få huden til, at se mere frisk ud.

Jeg har fået lov til, at afprøve Swiss Skin Dermaroller – mange har jo allerede prøvet den og anbefalet den, men fra at læse om den og høre hvor fantastisk den er, til jeg selv stod med den i hånden, der var alligevel langt. Jeg tror jeg blev lidt afskrækket af, at det var nåle, som skulle rulles henover huden, og var da også lidt spændt på første rulle-tur, men det var jo slet ikke slemt!!!! Man kan selvfølgelig godt mærke når man ruller, men på en eller anden måde, så kan man med det samme mærke effektiviteten af den.

img_8001

Dermarolleren findes i 2 længder. En på 0,2 mm og en 0,5 mm. Det er vigtigt, at vælge den længde der passer lige præcis til din hud og dine problemer. Jeg har valgt den på 0,5 mm, da den er perfekt til antiaging og hudfornyelse.

img_7998

Min rutine er blevet sådan, at jeg bruger den en uge af gangen, holder en uges pause og starter derefter igen.

Jeg starter først med, at fjerne alt make-up, derefter tager jeg min  Dermaroller, som jeg lige har rengjort med Swiss sanitizing spray og begynder så, at rulle den over huden. Det er vigtigt, at man ruller i alle retninger, og efter nogle minutters brug, har man lavet tusindvis af tynde mikro kanaler i huden. Det ses ikke, andet end at huden bliver lidt rød, men hvis du gør det om aftenen, så er det væk om morgenen igen. Tilsidst putter jeg Rejuvenating Serum på, den hjælper med at stimulere hudfornyelse og hjælper huden med en naturlig heelingsproces.

img_7997

Efter få dages brug føles huden blødere og ser mere frisk ud. Mine pigment pletter er der stadig, men jeg har også kun brugt den i en måned og er sikker på, at de også vil blive mindre tydelige efter en længere periode. Jeg er ihvertilfælde meget tilfreds, og syntes det er vildt lækkert, at man kan gøre det hjemme og så med et så godt resultat.

Så spørgsmålet er – Kan man rulle sig til lækker hud?? Svaret er JA!!!!

 

Indlægget er sponseret, men min mening er helt min egen.

2 kommentarer

 • Birgitte Roslev

  Hejsa Trine. Skøn artikel! Er netop i den situation at jeg overvejer at købe sådan en roller. Er blevet inspireret af ricinusolie og hybenkerneolie, efter jeg læste en artikel på castorolie.dk, som jeg synes giver en lækker blød hud (og hår).
  Synes dog aldrig man kan gå lang nok i bestræbelserne efter en lækker hud og vil gerne lige høre om du stadig bruger din dermaroller? Og er du stadig tilfreds med resultatet?
  Kh Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trineroed

   Hej Birgitte.
   Tak for din besked. Jeg syntes stadig den er super god. Bruger den i perioder hvor jeg trænger til ekstra fugt, så her i disse kolde måneder, så ruller jeg løs. Som du skriver, så er vi nok altid på evig jagt efter lækker hud, og kan så også anbefale cremerne fra ecooking, dem er jeg ret imponeret over, men jeg skal også lige læse om de produkter du nævner.
   Kram Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTALAVNS BOLLER MED NOUGAT OG MARCIPAN.