UGENS KØB.....UGENS IDE.

MARMOR-CRUSH.

Når hverdagen er travl, så glemmer jeg helt at få vist nogle af mine nyeste møbler her på bloggen. Jeg skal nok prøve at blive bedre 😉

Mange har spurgt ind til mine sofaborde, så her kommer der lige lidt information.

Jeg har længe kigget efter et marmor sofabord og bare ikke lige fundet det helt rette. Lige indtil jeg så disse STONEupcycle fra Bruunmunch (se dem i sort marmor HER). Det er 2 borde med massive marmor bordplader, som man kan placere på forskellige måder. De kan stå sammen eller man kan evt bruge det ene som sofabord og det mindre som sidebord. Begge dele er super fint og så er det fine marmor oplagt til at lave nogle små fine stilleben på.

Hos Bruunmunch faldt jeg også for denne lækre PLAYswing læderstol (se den i andre farver HER). Når man har et hjem i lyse nuancer, så syntes jeg det er så smukt at tilsætte læder farver, som giver noget varme til rummet. Planen er at den skal stå på vores kontor, så man sidder i noget godt når man har en hjemme arbejdsdag. Billeder derinde fra kommer senere, da der lige er nogle små justeringer derinde.

Tak fordi du kiggede med.

Knus Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS KØB.....UGENS IDE.