FARVEKODER TIL MINE FARVEDE VÆGGE.

MØRKE AFTNER = MASSER AF STEARINLYS OG LYSESTAGER.

Efteråret er kommet, og det betyder også, at det nu giver mening, at fylde hjemmet med masser af tændte stearin lys. Lige så meget, som jeg er helt vild med vaser, så er jeg også helt vild med lysestager. De bliver nu fundet frem fra skabene og der bliver købt nye hjem. Nogle har jeg kun lige i denne sæson, andre er mine personlige favoritter, som altid vil være placeret et eller andet sted i mit hjem.

Stilmæssigt så har jeg lidt af hvert og I kan her se, nogle af mine favoritter.

img_4709

Kubus4 stagen fra By Lassen, er en sikker klassiker. Jeg har den i flere farver, og elsker dem alle. Den nyeste jeg har, er den limited edition i grå – og den er bare virkelig fin.

img_4705

Sort kubus4 – en “must have” lysestage, som snart findes i alle hjem. Se mere her.

img_4707

Lanternen fra House doctor (find den her ) er fin udenfor om sommeren, men ligeså fin indenfor i de lidt mørkere måneder. Jeg er vild med træ/bambus looket kombineret med glasset indeni.

img_4706

Lysestagen her er fra Ferm Living, den har jeg faktisk købt på et loppemarked, til sølle 20kr. Den er helt enkel, og sammen med nogle af mine andre favorit ting, så er den helt perfekt.

img_4721Square lysestagen fra Malling Living er holdt skarp og helt enkel. Den findes både i sort og hvid og passer derfor perfekt ind i alle hjem (find den her)

Alle disse 5 lysestager skaber hygge på hver deres måder – og de bliver ofte tændt, for hvad er mere smukt en levende lys??

Kram Trine

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEKODER TIL MINE FARVEDE VÆGGE.