SOMMER PÅ TERRASSEN.

STØRRE HUS??

Ja, det er vist snart nødvendigt. Der er flyttet lidt nyt ind i mit hjem, og det skal I da lige se.

Det sker jo ret ofte, at der dukker noget nyt op hos mig, og jeg overvejer virkelig om vi ikke snart skal bygge et større hus. Min mand mener dog, at jeg bare skal blive bedre til at sortere fra og sælge ud. Det er vi så ikke helt enige om, da jeg nok må indrømme, at en af mine svagheder er, at jeg elsker at have meget af alting. Det harmonerer bare ikke med, at vores hus kun er på 150 kvm og jeg sagtens kunne bruge det dobbelte plads. Er jeg den eneste der har meget af alting?

Nogle af de nyeste ting, som er kommet ind i mit hjem er denne fine bænk og de 2 reoler fra Hübsch interior. Bænken er med siddeplads og opbevaring. Der er opbevaring under den grå pude, og er rigtig god i entreen, så man lige kan gemme f.eks huer og vanter mm. i den. Lige nu har jeg plantet en grøn plante i det åbne rum, men jeg tænker også der kan stå bøger i den, når den på et tidspunkt får en ny placering. Find den HER – og endda ligenu på tilbud.

De 2 reoler er bare så fine og enkle. Overvejede først om det skulle være 2 i samme højde, men valgte 2 forskellige i stedet for og det er jeg rigtig glad for. Vi har så mange lige linier i huset, så det er meget rart med noget, som bryder det lidt. Disse reoler skal mest bare bruges til, at vise alle mine ynglingsting frem. Den ene uge kan det være en bestemt farve, som går igen og ugen efter kan det være en helt anden.

Som I kan se så er begge dele i træ, men jeg er vild med træ lige i tiden – så mon ikke kun der dukker endnu mere op??

Tak fordi I kigger med.

Kram Trine

1 kommentar

  • Den er jo så fin den lille opbevaringsbænk man samtidig kan sidde på. Det er en super god idé med planten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER PÅ TERRASSEN.