KÄHLER AW 18 KOLLEKTION.

URET TIKKER….

Annonce for Imedeen

Og man bliver ikke yngre, det må jeg jo erkende. De sidste par år har jeg dog erfaret at både formkurver, vægt og sunde madvaner virker lidt sværere at holde, end da man var 30. Dengang kunne jeg snuppe en superkur før turen gik sydpå, og så man var mums og bikini-klar.

Men een ting er lidt ekstra kilo, og appelsinhud på lårbasserne, en anden er den trætte, let rynkede hud i ansigtet – det er da virkeligt træls. Men som jeg plejer at sige, “mindre brok, mere action”. Så godt man har gode veninder og google. Hvad kunne mon hjælpe? Cremer, kemisk peeling, sundere mad eller mindre sol?
Heldigvis er en af løsningerne fuldstændig lige til og helt smertefri. Min morgenrutine består bla af indtagelse af en kalk og vitamin tablet, men nu spiser jeg også 2 hudplejetabletter hver dag fra IMEDEEN, der hedder “Time Perfection”. “Time Perfection”(klik her) er udviklet til at hjælpe med at forbedre hudkvaliteten og fugtbalancen samt reducere de synlige tegn på ældning. Man skal faktisk bare tage to tabletter dagligt og på bare 90 dage kan huden føles blødere og glattere.

Faktisk er det videnskabeligt dokumenteret, at formuleringerne virker dybt nede i de hudlag, hvor de færreste cremer når ned. Tabletterne har en fin størrelse, der er nemme at sluge og de smager af….ingentingFantastisk nemt og bekvemt.

Nu har jeg været i gang med mit nye skønhedsritual i 14 dage og det anbefales minimum 12 ugers brug for at opnå et resultat. Jeg er simpelthen så spændt på, hvad Imedeen kan gøre for min hud.

Har du lyst til at vide mere, så læs her eller vil du prøve produktet,kan det købes  her.

Selv om dette indlæg er blevet til, via et honoreret samarbejde med IMEDEEN, så er alle holdninger naturligvis mine egne.

kram Trine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÄHLER AW 18 KOLLEKTION.